Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

mandag den 2. april 2012

Stribet...

Kjolen blev færdig.
I hvert tilfældet den ene af dem.
Den var ALT for stor, så det tog lidt længere tid at færdiggøre den, end beregnet. Og så blev den alligevel ikke helt som forventet.
Men den er fin... Kunne dog godt have været lidt længere, synes jeg og ærmerne er blev med elastik. En pludselig indskydelse. Måske fortryder jeg? Så må den pilles ud....

Og hvorfor har jeg siddet og syet de fine mærker i alt hvad jeg har lavet... Når jeg altså har nået det/husket det, når de er lige til at stryge på ? Det kom pludselig til mig for lidt tid siden og nu blev det prøvet. Er spændt på om det holder i vask, men mon ikke?

Kjoler

Jeg har ferie og i dag syr jeg kjoler til mig selv. Har tilmed sovet længe, så nu må vi se hvor meget jeg når ingen yndlingsbørnene skal hentes.
Imorgen og onsdag holder vi alle 3 fri, så der kommer ikke noget ud af symaskinen.
Jeg har klippet og overlocket stoffer for 14 dage siden. Så de er lige til at gå til.
Den stribede håber jeg at have færdig inden jeg henter the kids, den anden skal jeg lige have styr på detaljerne på først. Tror der skal lommer på, samt tittekanter. Begge er udfra onion 2036.