Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

onsdag den 5. september 2012

Bedsteforældre

Kan I huske hvad I elskede hos jeres bedsteforældre, da I var børn?

Jeg kan godt huske det. Total forkælelse og et dejligt frirum.
Der hvor vi måtte alt, fik "alt" og ja frirummet. (jeg skriver vi, fordi jeg er tvilling)
I dag "kæmper" jeg lidt med mine egne forældre og prøver at få dem til blot at være bedsteforældre. Med alt hvad det indebærer.
Grundet at jeg er alene med ungerne, er jeg egentlig ikke i tvivl om at mine forældre mener at de hjælper mig (og mine unger), ved at bla. opdrage mine unger, når de er sammen med dem.
Jeg mener bare ikke selv at jeg har brug for det. Ikke at mine børn ikke kræver opdragelse. Jeg mener bare at det er min og deres fars opgave.
Jeg ønsker mig inderligt et sæt bedste bedsteforældre til mine børn, og jeg ville ønske at mine unger havde det frirum og fantastiske sted, som jeg havde hos min farmor og farfar, hos mine forældre.
Idag har jeg taget hul på mine tanker overfor min mor. Og det lige efter at hun selv foreslog at hente ungerne lidt tidligere på skift, når hun har mulighed for det.

JUBII og stor ros til min mor.

Det skal siges at mine børn elsker mine forældre, men de jubler ikke ligefrem når jeg skal gå, hvis de skal passes. Og det vil jeg virkelig gerne blev anderledes. Tænk hvis de en dag ville "smide" mig ud, fordi alting bare er bedre hos mormor og morfar, når mor ikke er der.
Er jeg helt skæv på den?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar