Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

mandag den 11. juni 2012

Om igen....

Savner mine børn når de ikke er her, og når de er her, trænger jeg til alene-tid. Elsker mit arbejde, men ville ønske jeg havde mere tid til andet. Vil gerne lave flere kreative ting, men har ikke tiden. Vil gerne en masse, men har ikke finansere til det. og sådan kunne jeg blive ved. Hvis bare....

Ved jeg burde fokusere på alt det jeg kan, gør og har.... Men det er bare ikke altid let. Og slet ikke når drømmen er brast og det bare ikke lige er sådan at reparere igen.

Har masser omkring mig, og alligevel er jeg så alene.

Jeg gider det ikke. Vil gerne at det slutter, der må gerne snart ske noget godt.

Siger til mig selv at efter ferien,så vender det. Og det skal det altså. Men også gerne før....

Hader at vente.. Må gøre noget selv. Lykken kommer ikke bare valsende ind ad døren.

Ville bare ønske at jeg vidste hvad....og ikke mindst hvornår. Hvis der ligesom var en udløbsdato, ku jeg bedre holde ventetiden ud.

Hm ... Må vente og i mellemtiden forsøge at tænke positivt.


2 kommentarer:

 1. Auch ! Den ér svær den der, og uhh hvor jeg genkender den fra mig selv fra tidligere. Det gør smadderondt at være alene, når det ikke er det man ønsker. Jeg kender ikke din historie særlig godt, jeg ved ikke hvor 'langt du er', jeg ved bare hvordan jeg selv havde det en overgang. For mig var det et meget bevidst valg at blive alene, jeg var ikke lykkelig. MEN, selvom det i sidste ende var mit valg, selvom jeg på ingen måder kunne have fortsat med min ex, selvom en masse ting - så gjorde det stadig lige så ondt som havde jeg fjernet min ene arm med en te-ske !

  Det går over, det lover jeg dig det gør ! Lige pludselig er man glad igen, eller i det mindste går der længere og længere mellem de stunder hvor man bare er grundtrist. Indtil dag, 'hovedet op'. Lakér dine negle, sving med skørtet, og forsøg at tænke positivt.

  Kram Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar:-) Havde ikke lige set at den skulle godkendes/udgives (hvordan er den feature kommet ind? eller også er det bare fordi der ALDRIG er indlæg hos mig, at jeg ikke vidste det:-)

   Vil prøve det med neglene, skørtet og ikke mindst positiv tænkning:-)

   Kram

   Slet