Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

fredag den 6. april 2012

Lang fredag.....

I dag var der påskefrokost hos mine forældre.
Ungerne fik SÅ MEGET påskeslik at der slet ikke var plads til rigtig mad.
Jeg havde, istedet for en blomst, kreeret hjemmelavet kys og hjemmelavet påskeæg.
Kys efter denne opskrift

Og påskeæg efter denne opskrift/inspiration!!

Her til aften har jeg lagt en tiramisu sammen, efter denne opskrift - det er første gang jeg begår en tiramisu og jeg er meget spændt på hvordan den bliver.
Vi skal til ferie-planlægningsmøde i morgen, og da ferien går til Italien, så var tiramisu oplagt at lave, når nu jeg står for desserten.Jeg var nede og handle til tiramisuen i vores panik i går (forretning der altid har åbent, der af navnet), nu er det en superbest, så var sikker på, at jeg kunne få alle ingredienser. Meeen det kunne jeg ikke. Marsalaen, en italiensk hedvin, havde de ikke. Så jeg huskede noget om at man kunne bruge en sherry. Jeg ringede derfor til min far, da jeg tænkte at de måske have en sjat jeg kunne bruge, fremfor at købe en hel flaske, som jeg ikke ville ane hvad jeg skulle bruge til. Det overhører en yderst rar kunde, der forstår at jeg er på jagt efter marsala og hun tilbyder at jeg kan køre med hende hjem og få en sjat af den hun har derhjemme....hvad siger i så???? Venligheden og mad-entusiasme længe leve. Christina, som den flinke kunde hedder, er mad-elsker og derfor vidste hun bare hvor irriterende det er, ikke at have de rigtige ingredienser, og så vidste hun ovenikøbet, at man SKAL have marsala når man skal lave tiramisu.
Så TUSINDE TAK for venligheden.

I morgen kommer en rigtig skøn veninde til morgenmad, sammen med hendes 2 skønne unger. De har boller med, så jeg har lovet at lave lidt lækkert. Det bliver kanelsnegle og en gang græsk yoghurt med friske jordbær og måske et par blødkogte æg.... Det bliver ren hygge.
Nå ja og så skal Lillemanden klippes...han er blevet utrolig langhåret....jeg er ligeglad for jeg synes han er lækker uanset, men familien, mest morfar, er begndt at være efter ham og det irriterer mig....og jeg synes det er synd for Lillemanden, og morfar forstår ikke en flink hentydning.
Så nu har Lillemanden selv lavet aftale med mors skønne veninde, om at hun skal komme herhjem og klippe ham, sådan min skat!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar