Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

fredag den 8. april 2011

kage-bager

Weekenden og tirsdag, står i kage-bagerens tegn:-)
I aften har jeg bagt nøddekonfekt-kage for min far. Mine forældre skal til påskefrokost i morgen og de skal have dessert med. Så min far vil prøve at snyde dem alle til at det er ham der har bagt den.... jeg tror dog ikke de køber den:-)
Dertil har han lavet hjemmelavet is og bær-kompot. Isen laver han selv den er god nok - opskriften på bærkompot har han fået af mig, så må vi se om han får lavet det.

Mandag skal jeg mødes med skønne, tidligere kolleger, og jeg skal have kage/dessert med.
Jeg har besluttet mig for at prøve at kaste mig ud i muffins ala The vintage hausfrau og Kagemor, udover en helt alm. gang blåbærmuffins - de slår aldrig fejl!
Har handlet ind til at lave hjemmelavet fondant og er meget spændt på det. Skal også lave frosting/icing. Ville ønske jeg kunne finde en opskrift på at lave mine egne sukkerblomster som men det har jeg altså ikke kunne finde. (Ydermere ville jeg ønske at jeg ikke boede så langt fra Julia, for så ville uden tøven melde mig til et af hendes kurser!!)

Søndag får jeg min niece på 5½ og min nevø på snart 2 på besøg, så mens de 2 små drenge sover til middag, skal pigerne og jeg lave muffins og pynt til dem:-)

Onsdag har en kollega fødselsdag og vi har besluttet at vi tager kage med på hinandens fødselsdage, fremfor at fødselaren skal stå med det hele selv, og så bliver man som fødselar også lidt ekstra forkælet.
Så jeg skal have fødselsdagskage med onsdag - er lidt vævende overfor hvad det præcist skal være, ved dog at det skal være chokolade...men hvilken slags på jeg fundere lidt over i weekenden.

God weekend.