Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

lørdag den 2. april 2011

dejlig lørdag

Jeg har været megatræt i dag - var til bødekassefest i går med håndboldtøserne.
Dejlig mad, sjove konkurrencer og 2 timer i bar-bus - det var SKIDE sjovt! Vi landede i kbh, på et disk, som slet ikke var mig. Lige pludselig følte jeg mig MEGET gammel og havde den der tanke, "hvad f..... laver jeg her?" Så jeg smutter hjem, og efter en tur med DSB, er jeg hjemme kl. 4.30, for så at blive vækket af verdens dejligste unger allerede kl.7.30 - jeg fik dog lov lige at få en time søvn mere ml. 8-9 af faderen, inden han drog afsted på job.
Efter et par timer på sofaen, men læsning af et par bøger for ungerne og Sebastian Klein på tv'et, kommer jeg så endelig i omdrejninger.

Så resten af dagen er gået med en gåtur (ned og hente bil fra i går:-)) leg i haven, fremtagning af legeting til haven, lidt oprydning og rengøring, tøjvask og rent sengetøj. SKAL altså have købt et permanent tørrestativ til haven, så sengetøj mv. kan komme ud i det dejlige vejr...de der plastisk nogen, der vælter bare man kigger på dem, duer altså slet ikke, i haven.

I dag nød jeg virkelig at ungerne er blevet ældre og nemmere - jeg tror de legede alene i haven 20-30 min, mens jeg ryddede op og støvsugede, og holdte øje med dem fra vinduet. Og hold da ferie hvor de hygger og nyder hinanden. Virkelig dejligt at se - det går altså lige i moderhjertet at de er så glade for hinanden, som de er!!!
Desværre var kameraet løbet tør for batteri, ville ellers godt have foreviget denne eftermiddag.

Da både husets far og morfar var ude i dag, kom mormor med rester "fra de riges bord", så vi har virkelig smæsket i kinesisk incl. sushi og lækker frugt tilsat lidt is fra fryseren. MUMS.

Og så har jeg fået nyt bredbånd:-) En hurtigere linie og en boks hvori det hele er i en boks, internet, telefon og trådløst net. Vores trådløse har ikke virket i så lang tid at vi blot har vænnet os til at have en ledning i r.... af pc'en og ryggen til resten af huset, når man var på nettet. Lige nu nyder jeg at sidde og taste i sofaen og er glad for at selve installationen var idiot-sikret, så selv jeg kunne finde ud af det:-)

I morgen skal jeg og ida-pigen mødes i min/hendes mødregruppe og vi skal have boller med. Så skal lige have sat en dej over, inden jeg snarest rammer puden, for trætheden har virkelig fået sit tag i mig nu.

Forresten sagde lillemanden i dag, men jeg var ved at putte ham:

lillemanden: uglen spiser kød
mor: ja uglen spiser kød (og sov nu!!!)
lillemanden: uglen spiser kød
mor: ja det er rigtig, uglen spiser kød
lillemanden: uglen spiser kød
og så var det jeg kom i tanke om at i sebastian kleins fremvisning af uglen, får uglen en hel, lille kylling til mad.
mor: nej uglen spiser kylling, kan du huske vi så det tidligere.
lillemanden: kylling er ikke kød!!

Godnat - med håbet om at søndag må blive lige så skøn.