Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

mandag den 26. april 2010

Lillemanden 1 år - say what?

I morgen bliver lillemanden 1 år. Jeg har lige fyldt køleskabet med dej til de boller han skal have med i vuggestuen. Vil se om jeg kan lave en bolle-"kage"-mand ud af nogen af dem. Vi må se om jeg orker i morgen meget tidligt.

Og så har jeg en efterlysning. Er der nogen der ved hvor man kan købe en remote til at sætte ens liv på slow? For jeg synes bare det går SÅ STÆRKT! Tænk at det allerede er 1 år siden vores liv blev beriget med lillemanden....(og snart 3 år at lillepigen meldte sin ankomst).

På den anden side, så husker jeg tydeligt, at mine forældre ikke tog telefonen og bare sov, da jeg, med veer, insisterende prøvede at få dem til at komme og passe lillepigen, så vi kunne køre på hospitalet. Til sidst måtte vi ty til svigerforældrene, der heldigvis bor ligeså tæt på....og heldigvis tog telefonen:-)

God dag til jer alle i morgen - er sikker på solen vil skinne, her i hvert tilfældet, for lillemanden har sgu altid været MEGET eksemplarisk - håber det varer ved !!!