Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

onsdag den 20. januar 2010

Nedtælling ER begyndt

Ja nedtælling til jobstart, ER startet. Det hele kom på plads i fredags.
Var ellers glad for at være projektkoordinator og havde glædet mig til at skulle være projektleder. Men da min chef mener at det er lig med en fuldtidsstilling, må jeg melde pas. Jeg kan ikke få vores familieliv til at hænge sammen med en fuldtidsstilling, når også manden min er selvstændig i butik.
Så jeg skal nu tilbage som salgskoordinator og det glæder jeg mig til. Jeg starter på 34,5 time og så må vi se om det kan hænge sammen eller om jeg skal ned på 32?
Jeg ville egentlig gerne på 32 timer, men synes ikke tid og økonomien svarer overens, så nu prøver vi 34,5.
Jeg starter 1.marts, derfor er nedtællingen startet....det er jo ligeom lidt.
Men det betyder at jeg får lidt mere tid herhjemme, end først regnet, da jeg skulle være startet d.15.februar.
Men det er jeg nu ikke ked af - synes denne barsel er gået SÅ HURTIGT, så måske jeg kan nå lidt af det jeg ikke synes jeg har nået, på de sidste 14 dage?
Vi får se.

Og så har jeg fået bestilling på 2 fastelavnskostumer. :-)
Jeg syede sidste år dette mariehøne-kostume til min datter.


Og det er åbenbart rygtes:-) Så jeg har fået bestiling på 2 bier....materiale er købt ind og jeg skulle også have klippet og syet her til formiddag. Men der er gået praktiske gris i den...men så når jeg det i morgen:-)
Jeg tror at lille-pigen skal være Teletubbie (den lilla) til fastelavn...så tænker mange tanker om det kostume. Men skal lige have de 2 andre færdig først.

Har fået bestilt tid hos bandageriet i Hillerød til lille-pigen. NU skal hun have noget ordentligt fodtøj. Vi har simpelthen være for slappe, og er ikke kommet videre. Så pt. render hun rundt i hendes termostøvler og det er IKKE godt nok.
Så nu skal det være. Næste uge har vi fået tid, og så skal mor her bare igang med at søge tilskud mv....GAAAB!!!

God dag til jer alle