Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

mandag den 5. april 2010

Nederdel - med el. uden lommer?

Jeg har brug for jeres hjælp.
I lørdags sendte jeg mand og den ældste i sommerhus, så jeg kunne få en hjemmeaften alene, med mindsten. Og jeg skulle bare hygge mig og i gang med en nederdel til mig selv. Synes det var på tide at sy noget til mig selv.

Og den er nu næsten færdig. Mangler lynlås og så er jeg pludselig kommet i tvivl om der skal de lommer på, jeg har lavet. Eller om nederdelen er fin uden.

Hvad siger I??Det er meningen at den røde kant forneden skal bukkes ind, så kanten er på indersiden af nederdelen. Men er pludselig også kommet i tvivl om det.
Hvad siger I??

Mønsteret på nederdelen er fra et af mine elskede "kreative" blade. Heldigvis har jeg gemt dem. Er som tidligere nævnt MEGET ked af at det blad ikke laves mere.
Ideen med tittekanten der bryder farven, har jeg fået fra Lis

Jeg sætter fristen til i aften og håber der er nogen der læser med inden, måske nederdelen skal indvies i morgen?

Selvom jeg er i tvivl, så er jeg hælder jeg nok mest til at lommerne kommer på!

Håber I vil hjælpe mig!!

3 kommentarer:

 1. Hej du,

  Jeg er nok mest til nederdelen uden lommer. Så tror jeg også du har flere valgmuligheder hvad angår overdele.
  Men jeg er også lidt konservativ i farvevalget, når det handler om tøj til mig selv.
  Og en gang imellem tænker jeg så praktisk at det er til at kaste op eller kede sig ihjel over.
  Ha' en dejlig søndag
  /Lonni

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Jeg ville helt sikkert sætte lommerne på..eeelsker liberty. Så kan du jo bare bruge den med en ensfarvet overdel til. Så dig forresten i ZOO i torsdags..men var ikke helt sikker, så ville ikke sige noget..
  KH Mia

  SvarSlet
 3. nu er fristen udløbet, og på trods af de fine lommer, ville jeg nok også vælge dem fra, jeg er nemlig ligesom Lonnie "kedelig" :/

  forresten, hvorfor kan jeg ikke finde et link til din blog, hvis jeg bare vil ind til dig via dit billede uder mind "Fast læser" gruppe! Sikke nogte møg- :(

  kh sarah

  SvarSlet