Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

lørdag den 20. marts 2010

tanker tanker tanker

Her går det såsom så.
Har mange tanker der fylder pt.

Min farmor er blevet indlagt igen, og selv det "kun" er psykisk (hun tror hun er syg, men er det ikke), så er det altså svært at se min skønne stærke farmor blive gammel og at hun skal være indlagt.
Jeg savner hende og jeg kan ikke tage ind og besøge hende, for har ganske enkelt ikke tid i hverdagen med selvstændig mand og ungerne passer jo ikke sig selv, og er jo startet på job igen...har bare tænkt og tænkt og nu når jeg skriver så kommer tårerne. Ville SÅ gerne have været inde hos hende i dag, men var alene med ungerne og det er iflg. min far og faster ikke et sted for børn...ØV! Og for en gang skyld var der ingen der kunne tage dem et par timer! Irriterende! Og så får jeg dårlig samvittighed!
Prøver at lade være med at tænke for meget over at det jo er min farmor og farfar der er de næste der skal forlade os - men må sige at det at farmor er indlagt bringer tankerne om det frem. Og det kan jeg slet ikke holde ud - de er jo en KÆMPE del af mit liv og de allerbedste minder fra min barndom og jeg elsker stadig at komme hjem og besøge dem, og være deres lille trold og blive forkælet...ja ligeså meget som de elsker at jeg kommer, uanset om jeg har ungerne med eller ej.... Må altså ind og besøge både farmor og farfar i denne uge.

Vi er blevet kaldt til samtale i vuggestuen, omkring Ida. Andet ved jeg ikke. Dvs. motorikkonsulenten var og kigge på hende i fredags, hun er jo hypermobil, hvilket har gjort at hun har været sen til at kravle og gå. I øjeblikket er vi ved at få en talepædagog koblet på hende, da hun endnu ikke rigtig siger så meget. Hun bliver 3 til sommer. Men fik altså af vide i går at vi skal til møde med lederen, motorikkonsulenten, talepædagogen og en pædagog. Og pædagogen er ikke en fra Idas stue...ikke at der er noget galt med hende, tværtimod, men hvorfor er det ikke fra stuen? Hvorfor skal lederen med? Tankerne har kørt og kørt omkring hvad det møde er om, for det fik jeg ikke spurgt om. Men det gør jeg mandag! Jeg tænker det har noget at gøre med at de måske vil vente lidt med at rykke Ida over i børnehaven, men jeg kan ikke lade være med at tænke om der er andet galt. Og sådan er det, det kan jeg ikke lade være med. Jeg er meget bekymret for hende og for hvad der sker, hvis ikke hun snart får sprog...

Og så er jeg presset over at være startet arbejde. Ikke selve arbejdet, det er skønt og kollegerne er rigtig søde. Men det er en presset hverdag, lige pludselig. Er spændt på om jeg kan fortsætte på 34,5 time, eller om jeg skal gå ned på 32. Det lyder måske åndsvagt, men den ½ time om dagen, gør altså meget!
Så synes jeg ser ungerne for lidt, og at det hele går op i oprydning/madlavning/tøjvask....inden de skal i seng, og bagefter er jeg SÅ træt at jeg selv hopper i seng....og så fik vi heller ikke rigtig leget i dag....hm...må se om jeg bare skal ind i en rytme eller om jeg skal gå ned i tid???

I dag har jeg syet for at få tankerne lidt væk. Jeg har syet bukser til Ida. Hun skal til hendes første gymnastikopvisning i morgen - mor/barn gymnastik, som hun går til hver uge med mormor. Og her skal de have mørke bukser på. Så jeg synes hun skulle have nogle sorte tullebukser og de har så fået røde stjerner på knæene og matchende baglommer. Er meget spændt på at se hende i dem i morgen:-) Så kommer der billeder!
Og videokameraet er sat til opladning, vi har aldrig brugt det, men haft det fra før vi fik Ida....men tøsens første gymnastikopvisning skal da foreviges.

Og så har jeg også lige en håndbold kamp i morgen...."næsten" ikke af betydning. Hvis vi vinder, rykker vi op i 2.division....

2 kommentarer:

  1. Måtte bare lige lade en kommentar falde til dit indlæg - meget rørende!! Da jeg er pædagogstuderende, og snart færdig, fik jeg bare en klump i maven over at i ikke har fået noget at vide omkring mødet omkring Ida. Synes faktisk I burde have fået at vide, hvad det handler om, især så du ikke går og bekymrer dig (og det stresser)... Så synes du en anden gang skal bede om at få at vide evt. en dagsorden :) Håber alligevel det bliver et godt møde, og at det forhåbentlig er for at hjælpe Ida :)
    Kh. Jeanette

    SvarSlet
  2. Kære Jeanette, Tak for din hilsen! Jeg vil i dag bede om at få af vide hvad det er om, og også hvad årsagen er til at det ikke er pædagogen fra Idas stue der skal med. Og så er jeg helt enig i at det forhåbentlig er for at hjælpe Ida:-) KH Mette

    SvarSlet