Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

onsdag den 9. december 2009

Godt på vej i julegave-ræs...

I dag har jeg været på julegave-shopping med svigerfamilien. Det gør vi hvert år og det er super hyggeligt og super effektivt. Det er kun os tøser (og evt. babyer, i år havde jeg lillemanden med:-)) og vi starter med at mødes en aften med alle ønskelisterne og finde ud af hvem der skal have hvad. Så bliver vi skiftevis sendt "uden for døren", når det er en selv der skal tales om. Det er måske værd at nævne at vi også køber gaverne sammen, så alle får for et stort beløb og dermed gode og brugbare gaver.

Vi har været super effektive og det er faktisk endt med at det eneste vi manglede var 2 gaver, som jeg skulle bestille på nettet. Den ene er her til aften bestilt, sammen med noget til min søsters unger...

Jeg fik også købt ind til en julegave til min lille-pige. Det er et filt hus, der samtidig fungerer som taske. Det er et jeg har set i bladet "kreative kvinder".
Et blad som jeg, uden at overdrive, kan sige at jeg elskede fra første gang jeg så det og jeg savner det rigtig meget! Heldigvis har jeg gemt dem jeg fik købt i bladets levetid. Øv at det skulle lukke, ligesom jeg havde meldt mig som fast abonnent. Og må altså lige tilføje at "sy- og strikke-bladet" slet ikke måler sig med "kreative kvinder". Hvad siger I, blog-kvinder? Kender I bladet? Er I enige eller ?

Nå men tilbage til huset. Jeg har købt filt i lange baner, og må faktisk sige at jeg blev lidt overrasket over prisen, men nu er panduro jo heller ikke kendt for at være billig...og måske kunne jeg have fået det billigere et andet sted??
Så nu skal det "bare" laves - jeg glæder mig sådan til at se det færdige resultat og ikke mindst til at se lille-pigens ansigt juleaften!