Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

søndag den 15. november 2009

hvor blev weekenden af?

Min weekend har været præget af sygdom og det er tilmed mig selv der har været syg!
Den startede ellers rigtig godt, med at jeg fik prøvekørt overlockeren i fredags, så nu skulle jeg knaldme sy, så der blev klippet ud til et par bukser til hver af småfolkene mens flæskestegen var i ovnen. den blev endnu engang vellykket, selvom den var bedre sidst:-)
I løbet af aftenen mistede jeg min stemme (som i øvrigt ikke er kommet retur endnu) og blev sløjere og sløjere....og kl. 3 natten til lørdag kastede jeg op og fik feber...RIGTIG ØV! Så manden kom på overarbejde, da han var alene om ungerne, der lige pludselig ikke ville sove lige omkring 3.30....så jeg måtte ordne mig selv....

Lørdag tog mine forældre begge unger, manden skulle arbejde, og jeg sov hele dagen....dvs. manden kom lige hjem med lillemanden kl. 19 så han kunne få hans "godnat-bajer" og så sov vi alle videre.....Tøsen blev hos mormor og morfar!

Idag er så gået med barnedåb - jeg skulle være fadder til min nevø (min søsters dreng), så jeg SKULLE være frisk og havde lovet at komme hvis ikke jeg havde kastet op i løbet af natten, så kunne vi jo altid tage tidligt hjem.
Jeg meldte fra til kamp, det er altså MEGET få gange jeg har gjort det. Tror jeg kan tælle det på 1 hånd i "hele min karriere".... men det kunne ikke være anderledes.

Nu er weekenden slut og jeg skulle lige se til mine "blog-veninder" inden jeg går i seng og vupti så har jeg siddet her en time. Det må vist betyde at jeg er ved at være frisk igen!

Godnat