Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

fredag den 9. oktober 2009

Selvstændig

Åh bare det var mig der havde modet (og råd) til at kaste mig ud i at være selvstændig. Altså sælge lidt sy- og strikke-tøj, lidt smykker og hvad jeg kunne finde på. Måske jeg bare skulle kaste mig ud i det?
Har længe gået med tanken, men er nok lidt for pæn-pige, til at turde. Jeg mener, ville der overhovedet være nogen der gad købe noget af det jeg laver?
Man kunne jo bare starte småt op, så jeg kunne arbejde ved siden af!
Måske jeg skal tænke lidt mere over det?

Grunden til at jeg i dag grubler ekstra meget over det, er at jeg mødte en pige i dag, der har taget springet. Hun arbejdede hjemmefra med et par enkelte ting, hun lavede og solgte, fra hendes lille internetbutik, og så havde hun homeparties på et tøjmærke og på sko.
Jeg har allerede meldt mig til at holde et homeparty.

Gad det virkelig godt - og tror at den rette kombination for mig ville være at have "mit eget" ved siden af et job. Og så kan man jo altid se hvordan det udvikler sig. Det må jeg gruble videre over i weekenden!

God weekend til jer alle!

p.s. har sat billeder ind af min trøje til lille-manden, har først nu set at jeg glemt billederne!! Hvad synes I?? Se indlæg for 7. okt "Endelig færdig...og høstkage!!!"