Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

torsdag den 24. september 2009

RIGTIG KRAMMER

Endnu engang har mor her været til træning og ungerne er blevet passet. Og det er rigtig dejligt at det kan lade sig gøre.
Sagen er bare den at Lille-pigen har besluttet sig for at savne sine forældre mere end mest, og dermed er MEGA-ulykkelig når hun skal puttes af andre (og i dag ca. en time inden....). Faren kom dog tidligere hjem og det gik vist meget godt. Altså lige indtil jeg kom hjem! Så ville hun slet ikke sove. Ja jeg er faktisk i tvivl om hun overhovedet var faldet i søvn?
Men da jeg kom ind til hende og tog hende op, for at få og give et kram, så gav hun mig en RIGTIG KÆMPE KRAMMER. Sådan en hvor hun ville blive hængende på mig, hvis jeg slap, fordi hun både holdt fast med arme og ben. FANTASTISK dejligt!
Der smeltede mit hjerte, selvom kl var ALT for sent til den unge dame....der nu sover dejligt!

Hun burde også være godt træt, efter alle indtrykkende i vuggestuen. Vi har været på besøg i dag. Det der startede med at hun nærmest ikke ville med ind, endte med at vi næsten ikke kunne få hende med hjem. Hun gik midt ind i rundkredsen, da de sad og sang, og ville være med. Hun legede og legede og havde slet ikkel lyst til at gå videre. Og legepladsen var jo det rene slaraffen-land. Jeg er ikke i tvivl om at hun bliver glad for at gå der. Men jeg er spændt på hvor hurtig indkøringen kommer til at gå! Det bliver spændende!