Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

torsdag den 10. september 2009

Endelig vuggestue!!!! :-)

Så skete det endelig. Vi har fået plads til lille-pigen i vuggestue, fra 1. okt. Det bliver så fantastisk for hende, og sjovt at se hvor meget hun vil udvikle sig ved det. Når jeg skrive det, mener jeg både motorisk og sprogligt. Hun har ikke så meget sprog endnu, nogle vil mene intet, men vi synes da at vi til tider kan forstå, hvad hun siger. Men det er nok en mor-far ting. Rent motorisk er hun måske en smule efter sine jævnalderene (??), da hun først kravlede da hun var 1 år og gik da hun var 18 mdr, dette skyldes at hun er hypermobil og dermed tager nogle ting altså lidt tid. Men det skal nok komme! Og så skal det altså heller ikke lyde som om der er noget galt med hende, for det er der ikke. Hun er helt normal, bare hypermobil!
Men sjovt det bliver det, at følge hende, i hendes snart nye hverdag, som vuggestue-barn.

Og så skal vi snart holde barnedåb. Alt er næsten klar, jeg skal bare lige have 100% styr på menuen og ikke mindst på den kage jeg har tænkt mig at lave. Jeg vil simpelthen kaste mig ud i at prøve at lave en "konditor"-kage...har fundet nogle blogs, hvor jeg har hentet inspiration. Så det bliver spændende om jeg kan finde ud af det!