Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

onsdag den 2. september 2009

Ønskeliste

Har siddet hele aftenen og ledt efter ønsker til min søns barnedåb. Synes jo ikke vi mangler noget, og kan forstå på mødregruppe, veninder og familie at det heldigvis er meget normalt, at man har det sådan når man får nr. 2 (el flere). Og det gør ikke mig noget at vide at jeg er normal...:-) Synes det er rigtig svært, men synes jeg er kommet frem til nogle meget gode ønsker, der er lidt anderledes end de tradionelle, som vi selvfølgelig også ønsker os!!! Så har fået tilføjet sansegynge, bøger, spændende legetøj som vi ikke har i forvejen - og fandt en fed lampe, hvori man kan sætte børnenes tegninger, photos eller hvad man nu har lyst til at lampeskærmen skal indeholde, i, så det bliver en meget personlig lampe. Og sådan noget elsker jeg.

Havde egentlig de bedste intentioner om at skulle strikke videre på en trøje, jeg er ved at strikke til lillemanden. Min første. Har kun strikket tæpper, babysokker og bamser før, men tænkte at nu skulle det være. Og NU skal jeg se at blive færdig med den, hvis altså han skal kunne passe den...den dreng vokser og vokser. Er meget spændt på om han overhovedet kan være i dåbskjolen?? Vi får se. Faktum er at jeg heller ikke nåede det i dag. Så lad os håbe på at jeg når lidt i morgen...mange bække små kan, i dette tilfældet, ende ud i en trøje....

Her på falderebet skal jeg lige huske at linke til et par sider, som jeg faldt over, hvorpå der er give-a-way på de flotteste flotteste kreative sysler.
http://fruenssyslerier.blogspot.com/ her er der super flotte hårspænder, som jeg ville elske at eje et af.
http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/2009/08/give-away-hjlp-med-farver-og-vind.html her er der rigtig flotte armbånd - jeg vil blive rigtig glad for et i mørkelilla:-)

Åh hvem der bare var heldig!