Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

mandag den 17. august 2009

"Ny ammepude"

Her er så det færdige resultat - jeg er ikke helt tilfreds, så må lige rette lidt på den i morgen (nåede det ikke i eftermiddags). Mønsteret jeg lavede den efter, var lidt større end min egen pude, så den skulle lige justeres et par gange. Stoffet er jeg dog meget tilfreds med.

(Beklager den dårlige billed-kvalitet - håber det er til at se alligevel)
FØR:


EFTER:

HOVSA

Glemte da helt at fejre at jeg nu officielt har læsere (i hvert tilfældet en:-) ).

HURRA HURRA - JUBII JUBII!!

Velkomme til min blog!!!

Så sker der da lidt

Så fik jeg endelig fat i præsten og fik sat dato for Emils barnedåb. MEN for sørensen, nu får mor her også travlt. Det bliver d.20/9, så udover at jeg i en helvedes fart skal have sendt invitationer ud, så skal vi (læs: Jeg) også have fundet et sted, hvor vi kan holde det.
Hælder lidt til en gentagelse af Idas barnedåb, med ændringer i menuen, men må hellere lige tage en snak med faderen, inden jeg booker noget.
Vi er dog helt enige om at vi skal holde det ude. Et sted hvor vi selv, nærmest, kommer som gæster. Ingen madlavning, borddækning, servering, opfyldning og ikke at forglemme, oprydning.
DET gider vi ikke denne dag. Og der er også rigeligt at se til med 2 unger og ca. 50 gæster - og ja det ER mange, men det er den nærmeste familie, incl. de allernærmeste venner, så vi kan ikke blive færre.
Idas barnedåb var helt perfekt, altså udover at præsten kom for sent, ikke kunne huske hendes navn og i det hele taget var skide-kedelig. Men festen var super - vi fik lækker, lækker, lækker brunch, der var masser af plads (meget rart når der er 10 børn) , også udenfor (selvom det var i november og ingen gad være udenfor). Men det bedste er at man må have egne drikkevarer med, maden og serverings/oprydnings-damerne SKAL man købe på stedet.
Så jeg hælder altså RIGTIG meget til at vi gentager - også laver vi måske menuen om til frokost?? Vi får se.
Nu vil jeg udnytte at lillemanden sover - har lidt jeg gerne vil have syet. Og fik klippet stof til at amme-puden, bliver drenget (og ikke lyserød-stribet), så den skal sys nu! Hvis jeg når det inden han vågner, skal jeg nok lægge det færdige resultat ud:-)
Har i øvrigt MANGE andre projekter jeg rigtig gerne vil sy....og er også i gang med at strikke en trøje til lillemanden....det er dejligt at have nogle projekter - det kniber dog ofte med at finde tiden. Så jeg er begyndt at lave lidt forarbejde om aftenen. Som i går hvor jeg fik klippet stof til amme-puden. Den anden dag fik jeg tegnet mønster til et par smæk-bukser, jeg gerne vil lave, også til Emil. Ida skal også have et par, men der er jeg ikke nået til endnu. Men det kommer.
Nu vil jeg skynde mig ind til sy-maskinen....