Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

lørdag den 15. august 2009

Ud og køre med de skøre!!!!!

Så kom weekenden endelig. Og vi fik lov til at sove længe....helt til 8.30. Ikke at vi kan klage over at vores børn vågner tidligt, men 8.30 er alligevel ikke hverdagskost! Så det var skønt!!!!
Om lørdagen er jeg (igen) alene-mor, da far er på arbejde...og i dag var der bold bagefter.
Vi skulle til familiefødselsdag i byen, så jeg besluttede at vi kunne tage toget, så kunne far hente os. Så der skulle lige planlægges lidt - udover togtiderne som jeg jo overhovedet ikke kender, så skulle der pakkes tasker, med lidt mere end normal, når det står ned i stænger. Men så bliver vores regntøj luftet, og det gør slet ikke noget. At det så ikke regnede da vi endelig kom afsted i vores fine outfits, er en anden snak:-)
Afsted mod bussen, med en overraskende glad tøs (var blevet hevet op af sengen efter kun 3 kvarters "powernap"), som vi selvfølgelig kommer for sent til. ØV! Ida har aldrig kørt med bus før...nå det blev heller ikke i dag hun fik sin debut....
Mor aser og maser, med barnevogn og Ida på stå-bræt, afsted mod stationen og vi er i god tid og når det hele uden stress...Og så er det titlen kommer til sin ret...vi er vist de skøre, tror jeg i hvert tilfældet resten af kupeen vil mene...Mor sveder som en hest, og Ida brokker lidt, så Mor fortæller og peger i et væk. Se træerne, naaaj se!! der er en vej med mange biler, så du det?? Og et flag...neeej! Se det og det og der er et andet tog....Ida synes det er hyggeligt og spændende, men spg. er om resten af det tog-rejsende folk også syntes det?

I morgen står den på slappe-dag, vi ser hvad dagen bringer...men igen som alene-mor....ja ham far er ikke meget hjemme i øjeblikket. Udover at han arbejder, så er han begyndt at spille fodbold igen. Så det er træning 2 gange i ugen og kamp i weekenden. Her er det så at logistik-problemet kan opstå, for mor vil også spille bold (håndbold), også gerne 2gange i ugen og kamp i weekenden.....så vi kommer ikke til at sidde lårene af hinanden de næste par uger.
Bliver meget spændende om vi kan få det til at gå op i en højere enhed, uden at ungerne skal passes hele tiden?