Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

fredag den 6. november 2009

minus-dag

I dag er en minus dag. En dag helt uden overskud til noget som helst. Og var faktisk ved at lukken ned, da jeg tænkte at mine indlæg må jo også godt handle om sådan en dag som i dag. Ikke at der er så meget at sige, andet end at jeg er i underskud - big time. Har ikke sovet ordenligt i 3 nætter nu, fordi lille-manden er ved at få den ene fortand....og lillepigen ikke forstår at hun skal sove hos sig selv, når nu lille-manden sover hos os. Og udover det, så har jeg en kæreste der sover fra det hele og ydermere slet ikke ser rodet/vasketøjet/opvasken mv på samme måde som mig.
Men han er jo også på arbejde og ser det jo ikke. For jeg fikser det jo - normalt.
Pt er overskuddet bare ikke rigtig til det.
Og jeg er sgu irriteret over at jeg skal stå og hænge vasketøj op kl. 23.30 (jeg spillede kamp i går aftes, så smuttede efter aftensmaden) og stå op til en køkken der ligner noget der er løgn. (det gad jeg ikke lige fikse.) Ungernes tøj ligger i hele huset, for kæresten har givet dem nattøj på i sofaen, i sengen og flere steder. (og det må han da godt, men kan han så ikke lige smide tøjet til vask?). Ungerne har også sovet uden sengetøj i nat, for "det kunne han ikke finde" i aftes....øh det ligger såmænd der hvor det ALTID har ligget. Eller er det for dårligt at jeg ikke har lagt nyt frem/lagt nyt på, når nu jeg besluttede at det trængte til at blive vasket og dermed puttede det i vaskemaskinen???
Åh der er meget mere jeg er træt af, men gider ikke blive ved, bliver jo ikke ligefrem i bedre humør af det.
Men nu vil jeg drøne ned og hente min dejlige lille-pige, der jo efterhånden er stor, og nyde hende, indtil hun skal med mormor til gymnastik!

God weekend til jer alle!

3 kommentarer:

 1. God aften Fr. Nobel,
  ihhh hvor jeg kan huske det. børnene sover ikke, energien er i bund, kæresten til tider møg irriterende og alt er bare øv.
  nu 2 år efter- pigerne større, nattesøvnen det meget bedre, humøret lidt højere og kæresten heller ikke så irriterende mere, hehe...
  HOLD UD, det hele bliver meget nemmere. som morfar altid plejer at sige: det bliver kun nemmere når børnene vokser. pyha, hvor har jeg tit tænkt- ja right, hvornår er det lige det sker????
  MEN det sker. sov fra vasketøjet, rodet og ta´de trælse ting senere- intet menneske er noget værd uden søvn:) så er de store problemer og irritationer ikke så store mere...(meget nemt sagt...)
  ønsker dig i al fald en skøn nat og glæde.
  god og skøn weekend:) og spark lige manden ud af sengen i nat- det må være hans tur, hehe

  SvarSlet
 2. hej igen,
  nu svarer jeg lige på din side, fremfor min egen- så skal der ikke ledes så meget, huskes hvor man skrev noget osv.
  Vestene er lavet af lækkert "tyk" forfiltet uld. Applikationerne er også lavet af filt, men af meget tyndere filtmateriale. Applikationerne kan også sagtens laves i almindelig bomuldsstof. Har solgt en 10 stykker i Esbjerg, og folk er meget glade for dem. Vestene vamer det rigtige sted på barnet og giver samtidig luft til bevægelsesfrihed og leg. ...motivvalget er uendeligt: elefanter, sommerfugle, svampe, huse, biler mfl. (har lavet nogle tidligere, som også er på min blog) Hele herligheden koster om de 200 kr afhængig af størrelse, eksl. porto:)
  håber din nat har været det bedre og humøret er kampklar til weekeden og manden:)

  SvarSlet
 3. Kære Frøken,
  Jeg tror vi alle har den periode, hvor alt er kaos og man ikke får nattesøvn og forventningerne til hinanden ikke er afstemt.

  Hvis I har overskud til det, kunne I to voksne sætte jer sammen og fortælle hinanden, hvad I har lyst til, hvilke forventninger, I har til hinandens indsatser på hjemmefronten. Måske har kæresten slet ikke en forventning om, at du er den der ordner alting med det samme?

  Jeg har (med megen træning) tillært mig LLL-metoden. Lad lortet ligge.

  Håber, du får lidt mere nattesøvn og lidt mere overskud.

  Varme tanker fra
  Mette B, som i øvrigt lige har meldt sig som fast læser af din blog :o)

  SvarSlet