Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

torsdag den 5. november 2009

Glad i låget

I dag er jeg glad i låget.

Postmanden er min bedste ven i dag!! Han kom nemlig med hele 2 pakker, som jeg har gået og ventet på, her til morgen.I den ene var der min fødselsdagsgave fra hele min familie+kæreste. En overlocker. Bernina 700D. Og jeg er lykkelig.
Glæder mig meget til jeg skal lege med den og lære den at kende.I den anden pakke var der en masse goodies fra Nordhjem. Hvem er det dog der har vist mig det sted?? Det er jo frygteligt, for jeg kan købe det hele. Og en del røg der da også i indkøbskurven den anden dag. Men det er gode ting, synes jeg. Kæresten var sjovt nok ikke helt ligeså begejstret som jeg. Men hvad...


Se lige disse 2 sæt, til lille-pigen og lille-manden. Det er keramik fra Rice (tror jeg de kalder det)! Det er altså fantastisk - og så for kun 25 kr pr. sæt!!!


God dag til jer alle!

1 kommentar:

  1. Hold op en lækker sending!! :)
    Jeg har faktisk haft ret meget om ørene på det sidste. Så har desværre misligeholdt min blog. Men jeg kommer snart stærkt tilbage :)

    SvarSlet