Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

tirsdag den 24. november 2009

Forgæves og alligevel produktiv

I går skulle lille-pigen have nye sko/støvler. Og da hun er hypermobil er vi blevet anbefalet, af motorik-konsulenten fra kommunen, til at tage ind til "Rend og hop" i Vanløse. Så jeg pakkede bilen med begge unger, midt i deres sove-tid (desværre havde vi fået et gammelt visitkort fra konsulenten, med gamle åbningstider, så kunne have undgået at gøre det i sovetiden...nå pyt), og jeg var meget spændt på vej derind. Både på hvad vi få af sko, og bestemt også hvad sådanne sko koster?
Men det blev en billig affære, for hun havde ingen sko/støvler til lille-pigen. Alt er udsolgt i str. 25/26, vi kommer ca. 2 mdr for sent! Vi vidste ligesom ikke for 2 mdr siden at vi skulle derind.... og hvis de sko vi har købt hos ByKier ikke er gode nok (iflg. motorik-konsulenten), tja så ville hun mene at hun heller ikke kunne hjælpe os. Så hun anbefalede os at tage til Sahva....så nu må jeg søge på nettet og se om vi kan finde noget der?

Lige på den anden side af sko-butikken, ligger frk. svendsen, som jeg lige måtte besøge. Der fandt jeg dette skønne smykkeskrin. Jeg er MEGET glad for det.Lille-pigen fik en rød "taske", det er mere en pung, men den er fin og der er sommerfugle på. Hun havde ellers forelsket sig i en lille sag i "læder" til 200 kr, og som mindede meget om den de har i teletubbies, men jeg synes det var for overdrevet at give 200 kr for en taske til leg. Og jeg havde tænkt mig at jeg ville sy en til hende. Vi (læs jeg) indgik et kompromis, at hun kunne få denne røde pung med sommerfugle (til 40 kr). Den er faldet i SÅ god jord at hun lige nu sover med den, derfor ikke noget billede.

Og så blev jeg færdig med djævlehuen til lille-manden. nu skal den sys sammen. Jeg er meget spændt på om han kan passe den...I får billede når jeg har syet den.
Og har også fået syet tullebukser i velour til lille-pigen, og lille-mandens er på trapperne....så lidt krea sker der da!!!

Var også god ved madgryderne i går. Fik lavet grøntsagsmos (kartofler, blomkål og broccoli), øllebrød og jordbærmos til lille-manden. Så fryseren er fyldt op:-) Irriterende at lave, men SKØØØØØNT bagefter!I morgen står den på rengøring, men prøver at se om et smut i peters resthal, kan presses ind? Vil meget gerne have fat i noget julestof. Vil sy julesokker til ungerne og så selvfølgelig lidt julepynt!!!

1 kommentar:

  1. Hej.
    Min venindes datter har også specielle krav til sko - og er tidligere blevet henvist til butikken på Købmagergade.
    www.hallgrensko.dk
    Måske du også kunne prøve der? Hvis du ikke allerede har fundet en løsning...

    SvarSlet