Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

mandag den 5. oktober 2009

Kreativ weekend
Så skete der lidt her. Blev færdig med den længe ventede vest til lille-pigen. Og fik også lige lavet en til kusinen, en te-hætte og et armbånd til mosteren.

Vi var nemlig inviteret til fødselsdag hos min søster (mosteren) og min niece (kusinen) og de skulle jo begaves!

De (mosteren og kusinen) var her forleden og der så kusinen at jeg var igang med en vest til lille-pigen, der har ligget i flere uger nu og "kun" manglet kantbånd...Hun var HELT forelsket i den og ville gerne have den som den var, uden kantbånd.
Så sådan en måtte jeg sy til hende. Og så kunne jo lige lave lille-pigens færdig også. Og de kan tilmed vendes, så det er 2 veste i en!!! (fik desværre ikke taget billede af dem begge...)
Så jeg sad oppe til halv 1 fredag aften og syede og var næsten færdig, da jeg gik i seng. Skulle så lige lave resten, efter træning lørdag formiddag, mens ungerne sov og så skulle vi til fødselsdag.
Jeg gjorde mig klar, pakkede gaverne ind, pakkede tasker til ungerne, pakkede bil og pakkede ungerne, halvtsovende, og var kun ½ time forsinket....da jeg så kører ind på parkeringspladsen hos min søster, slår det mig, FXXX, gaverne ligger stadig på bordet derhjemme. Det kan forklares til en voksen, men en 4-årig...AV AV den var værre. Nå men de bor altså 45 min væk, så jeg kørte ikke lige hjem og hentede...
Jeg kørte så forbi i går, da de alligevel var på vores kanter, og afleverede gaver og de vakte jubel!
Jeg er også selv godt tilfreds!!!

Nu mangler jeg bare den trøje til lille-manden.....

2 kommentarer:

  1. Veste i alle afskygninger er simpelthen blevet så populære, og din udgave er rigtig fin :) Jeg synes altså også at din thehætte er rigtig sød, sådan en kunne jeg goddt bruge, men jeg skal nok først lige købe mig en thekande :/

    SvarSlet
  2. Tak for din søde kommentar på min blog :) Jeg synes faktisk ikke vesten var særlig svær at strikke, selvom det var mit første projekt. Vendestrik er meget lige til. Det bliver en smule tungt til sidst, men jeg kan ikke døje rundpinde. Alle små piger er søde i de moderne veste. Du siger bare til, så laver jeg en til din datter :)

    SvarSlet