Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

mandag den 26. oktober 2009

Jeg har fødselsdag og det har jeg jo og det er i dag...

Så rundede jeg 32.
32.
Jeg føler mig altså ikke som en på 32 - og tror bestemt ikke jeg ligner en på 32 i de lækre NIKE sko jeg har fået af manden i dag! De måtte godt nok byttes til en lidt mere, iflg. manden, kedelig udgave i sort/hvid, men jeg er lykkelig over at have fået dem!
I det hele taget er jeg meget lykkelig over mine gaver, tænk at der er folk der synes jeg fortjener en gave! Og manden synes åbenbart at jeg har fortjent mange, for det fik jeg! Og jeg ELSKER at få gaver!!!

Har haft familien på besøg til ost og rødvin, og hjemmebagte boller/brød og denne skønne kage, som jeg lavede i stedet for lagkage! Den tog kegler, så den må jeg dele med jer! Jeg har fået den af en veninde og derfor hedder den "Elins kage" hos mig!

Elins kage
Marengsbund laves af 5 æggehvider og 250 g. sukker. Piskes til det er HELT hvidt. Hældes på en bageplade, i en str, så den kan deles i 2 (top og bund).
Bages på 130 grader i 45 min.

Fyldet til marengs: 2½ dl. fløde piskes til flødeskum og blandes med 2½ dl creme fraiche 18%. Deri blandes 1 hakket mars-bar, 3 hakket daim-bar, og 3 æbler i tern (uden skræl).
Lægges mellem bundene og hvis man har det, gør et "mønster" af chokoladesovs/smeltet chokolade henover, underværker!

Og så vil jeg gerne sige tak for fødselsdagshilsenerne:-)

Nu vil jeg se dyner!

1 kommentar:

 1. Hej Frøken Nobel..
  Tillykke med fødselsdagen... :)
  Du får en forsinket fødselsdagsgave fra mig, da du har vundet tasken i min give away.. :)
  Der er et indlæg på min blog.-.
  kh Rakel.

  SvarSlet