Lidt om Frøkenen

Mit billede
MOR til 2 SKØNNE unger, Lille-pigen fra juli 07 og Lille-manden fra april 09. Når tiden og lysten er til det, strikker og syr jeg gerne, eller laver andre kreative ting, fx. smykker.

onsdag den 7. oktober 2009

Endelig færdig...og høstkage!!!

SÅ blev trøjen til lille-manden også færdig!

OG HVOR ER JEG STOLT AF MIG SELV!

Min første trøje! Og selvom den har været længe undervejs, så var det ikke engang særlig svært, synes jeg. Det er også en af de lettere modeller jeg har givet mig i kast med:-)!
Synes selv den er blevet rigtig fin og bestemt ikke mindre fin med bamse-knapperne!
I flg. opskriften skulle der en lomme på, i retstrik med rib, og jeg har også lavet den. Men jeg synes altså at trøjen er sødest uden, så den kommer ikke på!
Næste projekt er at jeg skal prøve at hækle et af de armbånd, som jeg efterhånden har kigget en del på her i blog-land og som jeg er vildt begejstret for. Spg. er om jeg kan lave dem ligeså fine som Karen. Se Karens vejledning på http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/2009/08/sadan-hkler-man-mine-armband.html
Jeg har købt garn i lyselilla og en lys koral, og sølv til kanten.

Derefter skal jeg i gang med sokker...både til os selv, eller måske mest ungerne. Og til niecen og nevøen. Det er meget hyggeligt og egentlig ret dejligt at de vil have at JEG laver sokker til dem. Min niece har tilmed selv valgt garnet, så kan mosteren bare se at komme i sving!

I dag prøvede jeg at bage "Høstkage", set hos "smilerynker". Den var ligeså nem, som den blev beskrevet og smagte skønt! MUMS!P.s. er der nogen der kan lære mig at linke rigtigt? Så jeg slipper for at skrive "hele" siden i mit indlæg?

2 kommentarer:

 1. Hvis du skal linke rigtigt: det afhænger af om du har den nye indlægsindstilling eller den gamle, princippet er det samme, men knapperne ser forskellige ud.
  Hvis du har det gamle: Når du skriver dit indlæg, der oppe hvor du bla. kan ændre skift str. osv. længere henne i samme bjælke er der et lille ikon, som ligner en globus/verden med et lille evighedssymbold på. Det ligner et link i en kæde (derfor link :P) Hvis du så skriver, "se Karens opskift" Så skal du linke til Karen måske, så markere du ordet "Karen" og trykke så på ikonet. SÅ kommer der vist en lille boks op, hvor du sætter Karens web adresse ind.
  Princippet er som sagt det samme til det nye, der står det bare LINK, i stedet for globus ikont.
  Håber det hjalp, eller så skriv til mig.

  SvarSlet
 2. Glemte helt at skrive, at trøjen er VILDT sød! Jeg ville ønske jeg kunne strikke ordentlig rib, men det går altid galt, så jeg kommer aldrig længere en starten :( Men tillykke med det fine resultat :D

  SvarSlet